Lipsa de informare a clientilor cu privire la posibile reactii alergice este daunatoare pentru reputatia si credibilitatea restaurantului, si poate avea consecinte asupra afacerii. Prevenirea unei reactii alergice depinde de cooperarea si comunicarea dintre reprezentatii restaurantului si furnizori. Desi, aceasta informatie este comunicata verbal, aceasta poate da gres. Marcarea in mod clar a posibililor alergeni din meniu este cea mai sigura cale pentru a se asigura satisfactia tuturor clientilor.
Ca in orice restaurant, trebuie urmati toti pasii necesari pentru a se asigura informatii precise, folositoare si vizibile despre alergenii alimentari. Cu ajutorul sistemului de monitorizare a alergenilor de la The Table Menu vei putea sa:
Gestionezi alergenii alimentari intr-un mod adecvat
Folosind solutia Digital Menu vei putea sa organizezi, afisezi si pastrezi cu usurinta informatii despre alergenii alimentari si alte cerinte alimentare, precum vegetarian, vegan si fara gluten.
EMMA WILLIAMS
Emma este o fată de 25 de ani care locuiește în Londra. Aceasta este vegetariana, iar de fiecare dată când vizitează un restaurant îi este foarte greu să aleaga un preparat, fiind nevoită să întrebe personalul restaurantului despre ingrediente si alergeni.
De multe ori a găsit preparate interesante in meniu, pe care nu le putea manca din cauza cerintelor alimentare speciale. Cand a vizitat pentru prima data restaurantul Savorlee a observat o solutie unica prin care putea sa filtreze preparatele potrivite pentru ea. Platforma The Table Menu a creat beneficii pentru Emma și pentru toată comunitatea cu aceleasi nevoi.
EMMA WILLIAMS
Cel mai bun mod de a cunoaște The Table Menu este să puneți mâna pe produsul real. Înscrieți-vă acum pentru o încercare gratuită.